Színezd ki magad! – önismereti tréning viselkedéstípusok mentén

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpont: 2018. március 7. (szerda) 12:15-16:15

Trénerek:

Bogyó Krisztina – tanácsadó
Kamenyiczki Nóra – tanácsadó
BME HSZI
www.hszi.bme.hu

A tréningről:

„Hogy lehetsz ilyen?!”

„Miért nem tudsz normálisan viselkedni?!”

Érezted már úgy, hogy nem érted a másik viselkedését? Van olyan ismerősöd, akivel rendszeresen konfliktusba kerülsz? Szeretnéd jobban érteni, hogy milyen erősségeid vannak, és milyen tulajdonságaiddal boríthatsz ki másokat?

Tréningünk során egy egyszerű struktúrán keresztünk mutatjuk be az emberi viselkedés színes palettáját, amit könnyedén be tudsz majd építeni a mindennapi életedbe. Az eredmény: mélyebb önismeret, kevesebb stressz és hatékonyabban kezelt személyes kapcsolatok legyen szó barátokról, családról, kollégákról vagy épp párkapcsolatról.

Jelentkezés itt

A trénerekről:

A BME Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) munkatársaiként a hallgatók pályaorientációs, karrierépítő, pszichológiai és esélyegyenlőségi támogatását végezzük. Szándékunk szerint a hallgatók oktatáson kívüli életéhez nyújtunk kötetlen, gyakorlati haszonnal járó, élvezetes programokat. Készségfejlesztő tréningekkel, pszichológiai szolgáltatásokkal, karrier tanácsadással, álláshirdetések valamint szakmai gyakorlati helyek közvetítésével állunk jelenlegi és egykori hallgatóink rendelkezésére egész évben. Egyik kiemelt rendezvényünk a tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő Felkészítő Napok, melynek célja a résztvevők felkészítése az élet legkülönbözőbb területein való helytállásra „soft skill" fejlesztés útján.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017