Vállalkozz okosan! – innovatív vállalkozásindítás tréning

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpont: 2017. szeptember 19. 12:15-16:15

Tréner: Bedzsula Bálint - oktató

 

A tréningről

Mindennapi életünkre egyre nagyobb hatással vannak az innovatív, technológia alapú, gyorsan fejlődő vállalkozások, ill. termékeik: a hazai vállalatok közül többnyire közismert a Prezi, a LogMeIn vagy a Ustream sikere, de számos külföldi példa is ismert. Miben mások, mire fókuszálnak, mit csinálnak másképp az indulástól a „startupok”, mint a hagyományos kis-és középvállalkozások (kkv)? Mi az a szemléletmód, amit érdemes eltanulni tőlük függetlenül attól, hogy saját vállalkozás indítását tervezzük-e vagy sem?

Tisztázzuk:

  • mi kell ahhoz, hogy egy ötletből sikeres vállalkozás legyen,
  • hogyan csökkenthetőek a vállalkozásindítással kapcsolatos kockázatok?

A tréningen érintjük azokat az alapvető kérdéseket, amelyeket jobb előbb, mint utóbb tisztázni egy leendő vállalkozónak.

Jelentkezés itt

 

A trénerről

Bedzsula Bálint

Évek óta oktat innovatív vállalkozásindítással, valamint a szervezeti működés minőségközpontú fejlesztésével kapcsolatos kurzusokat. Érdeklődésének és kutatásának középpontjában állnak a kapcsolódó menedzsment módszerek szisztematikus gyakorlati alkalmazásának lehetőségei, melyek segítségével vevői igényekre fókuszáló, hatékonyan működő szervezetek alakíthatóak ki.

A Műegyetem népszerű Innovatív vállalkozások indítása és működtetése nevű tantárgyának egyik oktatója volt, melynek keretében számos hallgatói vállalkozási ötletet megvalósításához adott szakmai tanácsot.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017