Vezetői készségfejlesztő tréning

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpont: 2018. február 27. (kedd) 12:15-16:15

Trénerek:

Bogyó Krisztina – tanácsadó
Kamenyiczki Nóra – tanácsadó
BME HSZI
www.hszi.bme.hu

A tréningről

A leggyakrabban azért kerülnek emberek vezetői pozícióba, mert a munkaterületükön kiemelkedő teljesítmény nyújtanak: ilyenkor egy kiváló szakember kerül egy csapat élére. A nehézség ebben a helyzetben több szinten is jelentkezhet. Egyrészt a beosztottból vezetővé válás jelenthet problémát, másrészt pedig az, hogy a vezetés teljesen más készségeket feltételez, mint az addigi operatív, szakmai feladatok elvégzése.

A mai munkaerőpiac egyik fontos elvárása a pályakezdők felé, hogy ambiciózusak és tanulékonyak legyenek. Amennyiben a karriercéljaid között szerepel, hogy idővel vezetői pozícióba kerülj, akkor ezt a tréninget neked találtunk ki!

Jelentkezz, ha…

  • nem tudod, hogy neked való-e a vezetői szerep, de szívesen kipróbálnád magad
  • kíváncsi vagy arra, hogy milyen vezető lennél és milyen előnyeid és nehézségeid származhatnak ebből
  • szeretnéd átlátni, hogy milyen feladatokkal kell szembenéznie egy vezetőnek és tudni akarod, hogy milyen készségeid szorulnak fejlesztésre
  • szeretnél hatékonyan kommunikálni a munkatársaiddal
  • szeretnél tudatosan készülni a vezetői szerepre, hogy jövőben magabiztosan tudd ellátni feladataidat.

Ha a fenti témákat érdekesnek találod, akkor ne habozz: várjuk a jelentkezésed!

Jelentkezés itt

A trénerekről

A BME Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) munkatársaiként a hallgatók pályaorientációs, karrierépítő, pszichológiai és esélyegyenlőségi támogatását végezzük. Szándékunk szerint a hallgatók oktatáson kívüli életéhez nyújtunk kötetlen, gyakorlati haszonnal járó, élvezetes programokat. Készségfejlesztő tréningekkel, pszichológiai szolgáltatásokkal, karrier tanácsadással, álláshirdetések valamint szakmai gyakorlati helyek közvetítésével állunk jelenlegi és egykori hallgatóink rendelkezésére egész évben. Egyik kiemelt rendezvényünk a tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő Felkészítő Napok, melynek célja a résztvevők felkészítése az élet legkülönbözőbb területein való helytállásra „soft skill” fejlesztés útján.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017